2011. március 5., szombat

Arról, hogy mikor érdemes a fotóst lefoglalni…

Hát minél előbb! : )
De ha a viccet félre is tesszük, ugyanerre a következtetésre jutunk. Elcsépeltnek tűnik, de azt hiszem igaz: a buli véget ér, az esküvői virágok elhervadnak, a tortát megeszitek, a ruhákat visszaviszitek a kölcsönzőbe (vagy szekrénybe teszitek), és minden intenzíven pulzáló érzés halványodni kezd. Akkor mégis mi marad? A fotók. Amiket egy hónappal, egy évvel, vagy évtizeddel később megnézve is ugyanazt a bizsergést érzitek és felelevenednek az emlékek.
Szóval ha megvan az esküvőd időpontja, akkor következő lépésként érdemes a Te fotósod (igen, a Te fotósod, jól olvastad. Ugyan is nem biztos, hogy minden tehetséges fényképész ideális Neked/Nektek) kiválasztásával és lefoglalásával foglalkoznod, hiszen sok szakembernek hamar elfogynak a hétvégi időpontjai, főleg a tavasztól őszig tartó „csúcsszezonban”. Ha ezzel megvagy, még mindig ráérsz törődni azzal, hogy milyen színű masnik legyenek a székhuzaton, vagy honnan rendeld meg a tortát…
Na bumm. Mondtam valakinek újat? : )

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik az oldalad! Különösen a TTD fotók ragadták meg a képzeletemet.(Ha megnősülök, én is csináltatok ilyeneket.:) Gratulálok!

    VálaszTörlés