2011. március 4., péntek

Újra nagyon röviden (még rövidebben)


Tudom, hogy a vebzájtomon egy egész menüpontot szenteltem ennek, de most ismételten szeretnék egy szösszenet erejéig kitérni a trash the dress (TTD)  fotózásra, csak azért, mert szerintem még mindig kevesen ismerik.
Nos tehát kedves extrém Menyasszonyok, most csak Hozzátok szólok! (Mert úgy is mindig a nő a főnök, még ha nem is ismerjük el.)
A TTD egy irányzat, aminek a jelentése: tépd szét a ruhád! Mint minden jót, úgy ezt is Amerikából kaptuk. (Ha valaki itt ironikus felhangot sejt ki ebből a mondatból, az nem alaptalan.)
A lényege, hogy a menyasszonyi ruhádban olyan dolgokat teszünk meg (jobban mondva inkább csak Te), amiket korábban talán álmodni sem mertél… Összekoszolod. Fára mászol benne. Vízben úszol. Sárban fekszel. Autóroncsba ülsz. Vonat sínekre fekszel.
És hogy milyen egy ilyen? Vidám. Felszabadult (hiszen tényleg mindent szabad.), őrületes, emlékezetes és rendhagyó. Ha meg akarsz hökkenteni és el akarsz kápráztatni, akkor ez a Te műfajod! Ja és az sem árt, ha a ruhádat nem kölcsönözted…
(Néhány fotót itt találsz egy ttd sorozatról, de bármikor örömmel állok a következő elé!)







3 megjegyzés:

  1. Egyetértek ezzel az új hullámmal:) Végülis mi értelme van életünk nagy napján burokban érezni magunkat? Részemről én szeretnék majd (a majdot hangsúlyozom) fűben hemperegni a ruhámban, farakás tetején szerencsétlenkedni, miközben a fotós hülyébbnél hülyébb ötletekkel, lehetetlen pózokkal áll elő:) De az eredmény magáért fog beszélni. És remélem, a fotós személye sem lesz kétséges;)

    VálaszTörlés
  2. Helyes! :) Az ötletet csak támogatni tudom! Addig esetleg egy love session? :)

    VálaszTörlés
  3. Benne vagyok, még beszélünk róla. Úgyis kell majd magamról egy-két profi fotó!

    VálaszTörlés